Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Voxel o sobě dává opět slyšet. Vítěz hudebních cen Óčko TV v kategorii Objev roku 2012 přichází s novým singlem Trip. Píseň překvapí svým pro zpěváka netypickým aranžmá, ale také atraktivním videoklipem. „Jedná se o letní věc, která je ve srovnání s předchozími singly klidnější a kytarovější."

"V jednom těžším životním období jsem si uvědomil, že nechci svou hudbou lidi šokovat, od toho tu jsou jiní. Mám v úmyslu je spíše motivovat, dovést je k úsměvu, navodit pozitivnější atmosféru, připomenout bezstarostné letní chvíle a občas také pobavit. Právě takový je můj Trip,“ říká o písničce Voxel.

Hlavním mottem songu je věta: ‚Nejlíp je tam, kde jsi Ty.‘ V duchu tohoto hesla vznikl i videoklip ve stylu road movie. Během jeho natáčení projel zpěvák se svým týmem značnou část Evropy s cílem najít ty nejkrásnější a nejzajímavější filmové lokace.

„Natáčeli jsme šest dní v osmi státech Evropy – kromě Česka, které samozřejmě nemohlo chybět, také v Rakousku, Německu, Itálii, Švýcarsku, Lichtenštejnsku, Monaku a Francii. Právě ve Francii jsme se zdrželi nejdéle a projeli vše od Nice přes Provence až po Paříž nebo Verdun,“ dodává Voxel, jehož klip vznikl pod taktovkou režiséra, kameramana a střihače Víta Hradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám