Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší královna krásy, modelka Lucie Králová (42), patří k dámám s nejbujnějším přírodním poprsím v českém šoubyznysu.

Ať se oblékne do svůdného spodního prádélka nebo vyzývavých sexy šatiček, pokaždé mají všichni muži v jejím okolí problém dívat se jí do očí. O tom, že má Lucie Králová opravdu bujné vnady, se ostatně můžete přesvědčit v naší hrudníčkové fotogalerii, kam jsme zařadili nejvyzývavější fotky této sličné modelky.

O její poklady, které Lucii musí závidět snad každá modelka s menšími proporcemi, jistě stojí celá řada nápadníků, ale všichni mají smůlu, protože je ve svých rukách může třímat jen hokejista Jiří Šlégr (52), s nímž Králová už nějaký ten pátek žije.

Maminka synů Roberta a Richarda, které má s bývalým manželem Zdeňkem Kaufmannem, se navíc může pochlubit fantastickou postavou a štíhlými sexy nožkami, které jistě nenechají v klidu nikoho v jejím okolí.

Reklama

Další články

Načítám