Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Standa Hložek a Leona Machálková (56) poznají na vlastní kůži, jak to vypadá uvnitř policejních passatů, kterých se obává nejeden silniční pirát. Oblíbení zpěváci se ale nemají čeho bát! Do nejrychlejších policejních vozů totiž nenasednou jako zločinci, ale v rámci akce, kterou pořádají pro děti.

Machálková s Hložkem se po roce vrací do Lošan u Kolína, kde již dnes proběhne druhý ročník Dne štěstí aneb Slavnosti Lošan. „Strašně moc se těším, až se zase po dlouhé době uvidím se svými přáteli a hlavně s Leonou Machálkovou. Já už tolik nevystupuji jako kdysi, tak je to jedna z mála příležitostí, kdy mě mohou moji fanoušci vidět,“ svěřil se Hložek, který, ač nebude mít po svém boku Petra Kotvalda, nezapomene zazpívat svůj největší hit Holky z naší školky.

Kromě Hložka s Machálkovou se můžete těšit také na Bohuše Matuše a Leonu Šenkovou. Chybět nebudou ani kolotoče, labutě a pro děti skákací hrady a koně. Rodiče si zase budou moci užít již zmíněnou přehlídku policejních passatů a profesionální fireshow.

Reklama

Další články

Načítám