Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společnou dovolenou se rozhodly vyrazit dva veřejnosti dobře známé manželské páry - sestry Tamara (29) a Petra Ecclestone (24) a jejich muži. Dcery bosse F1 Bernieho Ecclestona, které doma v USA vlastní dvě nejdražší nemovitosti, jež se v té době dostaly na trh, si pro letní relax vybraly plavbu jachtou po Sardinii.

Podle deníku Daily Mail je to pro čerstvé novomanžele Tamaru a Jaye Rutlanda od začátku roku už neuvěřitelná 16. dovolená. Během jedné takové se uskutečnila i jejich svatba. Před měsícem a půl se vzali na Francouzské riviéře, kde nechybělo plno slavných hostů jako Paris Hilton nebo Jason Statham s partnerkou Rosie Huntington-Whiteley.

To mladší Petra už se vdávala před dvěma lety za umělce Jamese Stunta, s nímž ještě předtím čtyři roky chodila. Společně mají již pětiměsíční holčičku Laviniu, která na jachtě nemohla chybět. Na Petře by přitom nedávný porod nikdo nepoznal, během krátké doby se dokázala dostat téměř na svou původní váhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám