Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Autorka hitů, jako jsou I’m Coming Out nebo Ain't No Mountain High Enough, Diana Ross (69) se dlouhá léta přátelila s Michaelem Jacksonem (†50), který ji zároveň vnímal jako svou ikonu po stránce vizáže. Právě podle její tváře si údajně Michael nechal plastickými chirurgy upravovat i svůj obličej. Dnes je jedné z nejslavnějších černošských zpěvaček v historii 69 let a svého pověstného afra se rozhodně zbavovat nehodlá.

Ačkoli Ross platí za hudební legendu a úspěchy slavila i na poli hereckém, středeční odpoledne trávila, stejně jako každý obyčejný smrtelník, v supermarketu. Rozdíl byl snad pouze v tom, že jen málokdo má k ruce asistentku.

Diana Ross má za sebou kariéru, o které si většina umělců může nechat zdát. Prodala více než 100 miliónů alb, v roce 1993 se ocitla v Guinnessově knize rekordů jako historicky nejúspěšnější hudební umělkyně, za svou sólovou dráhu a působení v kapelách Motown a The Supremes nazpívala celkem 70 hitů, které bodovaly v hudebních žebříčcích v USA a ve Velké Británii. Ross má však na svém kontě rovněž Zlatý glóbus a nominaci na Oscara, a to za roli Billie Holiday v biografickém snímku Billie zpívá blues.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám