Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Horké léto je v plném proudu a české krásky vyráží na párty v outfitech, které obsahují co nejmenší množství látky. Není divu. V třicetistupňových vedrech se nechce nikomu pařit v dlouhých kalhotách či šatech až na zem. Královny krásy Aneta Vignerová (36) a Tereza Chlebovská (33) a zpěvačka Martina Pártlová (44) předvedly na párty v Crystal baru své dokonalé nožky v krátkých šortkách.

A pánové se měli na co dívat. Všechny tři krásky jsou momentálně nezadané, nápadníci tak mají šanci. A nemusí kupovat zajíce v pytli. Vignerová, Chlebovská a Pártlová vystavily nožky, na kterých nenajdete chybku.

"V létě jsem na tom vždycky lépe, protože chodím skoro denně hrát plážový volejbal. Totálně jsem tomuto sportu podlehla a baví mě to," prozradila, co dělá pro postavu, Martina Pártlová.

Tereza Chlebovská, která nemá partnera už od doby, kdy vyhrála Miss, sama přiznala, že dokonalé nožky zadarmo nemá a dře ve fitness centru. "Snažím se cvičit minimálně třikrát týdně. Někdy si jdu zaběhat, chodím na zumbu, bosu a v létě také chodím na beach volejbal," prozradila nám Chlebovská.

Jediná Aneta Vignerová přiznává, že cvičení moc nedá. Postavičku má díky genům. "V posilovně jsem nebyla asi pět let a pořád si slibuju, že ji zase konečně navštívím. Opravdu zatím nic pro postavu ale nedělám," dodala Vignerová.

Reklama

Další články

Načítám