Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pondělní nečekaná veselka modelky Vlaďky Erbové (42) a fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (50), kteří se vzali po čtyřletém vztahu, probíhala netradičně. Dvojice si řekla své ano při církevním obřadu v přírodě nedaleko Karlštejna. „Místo svatební hostiny jsme měli raut z grilu, takže různá masa a zeleninu, a pití zajišťoval koktejlový bar z Olomouce,“ prozradila Super.cz nevěsta, která přiznala slzy dojetí svoje i Tomáše Řepky. „I když je tvrďák, myslím, že se mu v očích taky zaleskly,“ tvrdí Vlaďka.

Obřad se musel přesouvat, původně totiž bylo už i vytištěné svatební oznámení na sedmnáctého července na jiném místě. Pak však nastaly komplikace. „Měsíc před svatbou jsme honili nový termín a vše přesouvali na druhou lokaci. Naštěstí jsem byla ušetřena veškerých příprav, měla je komplet na starosti svatební koordinátorka Blanka Kaksová. Ještě v den svatby jsem třeba nevěděla, jak vypadá má svatební kytice. Kromě hostů a pozvánek jsem nic jiného neřešila,“ říká Erbová, která při svatbě odtajnila svůj podvazek i absenci podprsenky.

„To, že jsme svoji, nám došlo až dnes. Byla to nádherná romantika! Už probíhají tradiční legrácky, kdy se nazýváme manželem a manželkou. Ve vztahu jsme si prošli vším, kromě nemocí. A když ustál všechny překážky, pochopili jsme, že k sobě patříme. Chtěli jsme to proto dát i formálně do pořádku. Zčásti jsme také jeden druhému toužili dát jistotu, že to spolu myslíme vážně,“ uvádí novomanželka Tomáše „Blikance“ Řepky. Ještě krátce před svatbou se ale stihli pohádat.

„Jsme oba temperamentní osobnosti. Jak stoupala nervozita, stihli jsme se i dvakrát poštěkat. Bohužel jsem zjistila, že jsem to já, kdo se chodí usmiřovat, i když zrovna nemám pocit, že by vina byla na mé straně,“ směje se modelka, která nám práskla i to, kolik dvojici celá velká událost stála.

„Ani korunu. Koordinátorka nám oznámila, že nám kompletně celou svatbu dává darem. Byli jsme z toho příjemně šokovaní, stejně jako ze svatebního daru mé nejlepší kamarádky Kateřiny Stiborkové a jejího manžela, kteří nám věnovali sto tisíc korun na svatební cestu. A ani další náklady jsme neměli, hodně pomohly firmy, s kterými dlouhodobě spolupracuji,“ dí Vlaďka.

O svatební noci prý nemohla být ani řeč, manželé kolem třetí padli únavou po náročném programu. Po obřadu, focení, rautu, přípitku, botovém kvízu a svatební tombole jim kamarádi přichystali díky kostýmům a parukám show s parodiemi známých zpěváků.

Na svatbu Řepka nepozval svoje děti, Erbová zase bývalého manžela. „V poslední době se Zdeňkem nenacházíme společnou řeč prakticky v ničem, takže by to postrádalo smysl,“ dodala jinak šťastná žena Tomáše Řepky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám