Hlavní obsah
Článek

Konečně! Z modelky Vlaďky Erbové (42) je Vlaďka Řepková Bahenská. Nádherná modelka před několika minutami řekla své "ano" bývalému fotbalistovi a pupulárnímu rebelovi Tomáši Řepkovi. Přísně tajnou veselku odhalil jako první Super.cz.

Vlaďka se vdala za Tomáše krátce před osmnáctou hodinou v luxusním hotelu v blízkosti Karlštejna. Na svatbě je přítomno na stovku hostů. Vlaďka se provdala za Tomáše v nádherných jednoduchých šatech, které pro ni navrhli manželé Moravcovi. Ti měli na triku i její první šaty, ve kterých se v roce 2007 vdala za hokejistu Zdeňka Bahenského. Tomáš má na sobě luxusní černý oblek.

Mezi známými hosty nechybí blízká kamarádka Erbové, modelka Dominika Mesarošová (38). Čekalo se, že Vlaďka pozve i kamarádku Evu Decastelo. Ta ale byla kolem čtvrté hodiny odpolední ze svatby překvapena. "Vůbec o ničem nevím, Vlaďka mi nic neřekla," řekla Super.cz moderátorka.

Erbová a Řepka byli zasnoubeni dva roky. Modelka dostala od fotbalisty zásnubní prsten na Štědrý den. Měl skoro dva karáty a fotbalistu vyšel skoro na milión korun. Slavný pár společně vychovává Erbové dceru z prvního manželství Viktorku, spolu mají syna Markuse. Erbová s Řepkou na svatbu nepozvali děti z prvního manželství fotbalisty Thomase a Veroniku.

Reklama

Další články

Načítám