Hlavní obsah
Článek

Dědička hotelového impéria Paris Hilton (43) dostala svůj spravedlivý podíl peněz, aby si mohla koupit hračky, které má ráda. Naneštěstí, jak bychom asi mohli očekávat od někoho tak bohatého, se o ně nestará tak dobře, jak by měla.

Hollywoodská hvězdička musela dát svůj růžový Bentley do opravny poté, co jej nabourala. Podle internetové stránky TMZ skončilo “Barbie auto" bez zadního nárazníku, díky nešikovnému couvání. Za opravu bude muset Hilton zaplatit téměř 90 tisíc korun.

Paris si auto pořídila v prosinci roku 2008 za neuvěřitelných 3,5 miliónu korun. "Snila jsem již od dětství, že si jednoho dne pořídím stejné auto, jako má moje hrdinka Barbie," přiznala Paris po koupi vozu svých snů. "Jsem z něj úplně unesena. Je přesně jako já. Růžové, stylové a nablýskané," potěšila se blondýnka poté, co si nechala nainstalovat speciální tmavá skla. Těmi neprojdou blesky fotoaparátů, takže si v autě může užívat naprostého soukromí.

Paris už celý svět zná jako jednu z nejnešikovnějších celebrit. Nedávno se objevila na videu, kde nemotorně zápasila s tankovací hadicí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám