Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá jako severská bohyně a ještě loni nafotila sérii svých aktů. Když jsme ale mluvili se šansoniérkou Renatou Drössler (60) naposledy, měla dost divné řeči. A věta 'Věk nezastavím' se v nich opakovala několikrát. Proč, proboha?

"Ty akty už byla spíš labutí píseň a extravagance. A domnívám se, že byly moje poslední," řekla Super.cz Renata. Přitom v krátkých platinových šatech a s dokonalou postavou vypadala fantasticky.

"Krátké vlasy nosím od doby, kdy jsem přišla do Prahy do divadla Semafor. To jsem ale měla mnohem kratší sestřih, na takového ježka už se necítím, neodpovídá to mému věku,“ opakovala si svou Renata.

Protože jsme se setkali na akci, kde se známé tváře mohly nechat nalíčit, zeptali jsme se i na to, jak se maluje sama, když jde třeba do samoobsluhy. „To si vezmu sluneční brýle, abych se nemusela líčit vůbec,“ smála se zpěvačka.

A protože se nám zdálo, že by se jí k účesu hodila červená výrazná rtěnka, zeptali jsme se i na ni. „Ne, to už by bylo vzhledem k tomu, kolik mi je, příliš extravagantní,“ míní Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám