Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že soutěžící slovenské reality show Slunko, seno, slanina překonává všechno, co jsme dosud mohli na obrazovkách v bývalé federaci vidět! Tamní celebritka Viera Klíčová (26) kvůli slávě předvádí to, co je až za hranicí vkusu. Bývalá pracovnice escort servisu před ostatními kolegy z televizního projektu ukazovala vulgární pózy, chlubila se detailně svými pohlavními orgány a zadaného třiadvacetiletého mladíka donutila ochutnat smetanu přímo z jejího nahého klína. Podívejte se na tak drsné záběry, že je radši cenzurujeme!

Tahle dívka vážně nemá žádné zábrany! Blondýna, jež má za sebou i focení velmi erotických fotografií, přišla do soutěže jako jakýsi strážný anděl. A celé orgie začaly přitom nevinně. Před soutěžící, kteří mají kypré tvary a snaží se zhubnout, předstoupila jako trenérka fitness. Pak si ale asi vzpomněla na bývalou profesi, usmyslela si, že nejvíc se stejně hubne sexem, a předvedla tóčo!

Jak informuje slovenský server Topky, který zprávu i fotografie přinesl, Viera nejprve předvedla pánům striptýz, tím to ale rozhodně neskončilo. „Všem totiž úplně bez hanby na stole s mísami s jídlem ukázala své nejintimnější místa,“ všiml si web.

Pak přišla na řadu šlehačka, kterou by asi tlouštíci jíst neměli. Přesto si jí nestyda potřela rozkrok a takto upravený jej nabídla jednomu ze soutěžících, kterému náramně chutnalo, přestože má přítelkyni!

A co na své řádění říká Klíčová? „Chcete udělat, že Viera je k***a? Jsem gymnastka, sportovkyně, už se chci prezentovat jen sportem a fitness,“ zuřila exhibicionistka, že se dosud odvysílané záběry dostaly na veřejnost. V samotné televize je diváci asi neuvidí, už se ale bouřlivě diskutuje o tom, co vše jsou podobní lidé pro trochu slávy udělat.

Související témata:
Slanina
TV

Reklama

Další články

Načítám