Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I muži mají své dny a Josef Rychtář (65) není výjimkou. Stává se, že po večerech, kdy jím opečovávaná Iveta Bartošová (†48) zalehne ke spánku, nemá co dělat, tak se chytne telefonu (možná i láhve alkoholu, aby to mělo grády) a začne vypisovat na všechny strany. A nejde rozhodně o esemesky vytříbeného slohu! Super.cz se podařilo získat zprávy, které včera posílal Zdeňku Macurovi (49), v nichž ho nazývá dobytkem i silnějším výrazem, vyhrožuje mu a hovoří o potratu!

„Jsi dobytek, který Ivetu málem zabil… Tohle tě ty z**** bude mrzet, pamatuj si to. Budeš litovat toho, že tě matka potratila,“ napsal v úterý večer Rychtář svému soku v lásce, který z něj udělal před celým národem pana parohatého.

Super.cz má k dispozici další zprávu, kterou odepsal jiné osobě, v níž také nešetří urážkami a o svém protivníkovi mluví jako o "Prasurovi". Aby ho ponížil, vymýšlí si, že má homosexuální styky.

Zprávami ale porušil několik zákonů, a pokud si opravdu večer dal pár „cucíků“, ráno se možná bude divit, do kolika malérů se svým neuváženým chováním zase dostal.

V milostném čtyřúhelníku se objevila ještě jedna zpráva. Rychtář tentokrát psal Martuccimu, že je Iveta těhotná. Spousta médií se tématu hned chytla, nevěda, že jde o téměř dva roky starou záležitost. Domenico Martucci zkrátka rád provokuje a tentokrát se mu to povedlo.

Reklama

Další články

Načítám