Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) má ve tváři blažený výraz. Po úspěšné sezóně plné koncertů ji totiž čeká zasloužená dovolená. Stejně jako každý rok, i letos vyrazí na dámskou jízdu s kamarádkami. A jelikož není žádný velký cestovatel, vyrazí opět na místo, které miluje a má jej dokonale zmapované.

„Vyrážíme opět na Lefkadu do našeho oblíbeného hotýlku. První týden tam budu s kamarádkou Janou z chalupy. Další dva týdny pak přijedou další kamarádky, se kterými jezdíme na stejné místo už léta a jsme dokonale sehrané. Už se nemůžu dočkat. Budu si dělat jen to, co budu právě chtít a hezky si vyhřeju kosti,“ raduje se Petra, která je právě ve stádiu balení kufrů.

První vystoupení čeká zpěvačku naštěstí až v první dekádě srpna, takže si užije tři týdny totálního relaxování. Pak se ovšem zase vrhne do práce. „Podzim bude zase nabitý. Čekají mě vlastní koncerty, společný koncert s kamarádkou Evou Pilarovou, na kterém budeme mít jako hosta Karla Gotta a těsně před Vánocemi budu mít svůj první vánoční samostatný koncert v pražské Lucerně,“ vypočítala diva svoje příští aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám