Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To je ale neskutečné panoptikum! Zatímco Josef Rychtář (65) přes opakované prosby Ivety Bartošové (†48), aby ji nechal na pokoji, neplní její žádost a na vlastní pěst po ní jel pátrat do Itálie, její současný druh Zdeněk Macura (49) si přes všechny své konstrukce o domnělé Rychtářově agresi na pěnici neuvědomuje, že by hlavně měl řešit její vysoký stupeň alkoholismu!

Rychtář již včera dorazil do italského městečka Peschici na poloostrově Gargano, na místo, kde žije rodina Ivetina exmilence Domenica Martucciho. Ten kolem sebe vytvořil patrně falešnou bublinu a tvrdí, že je jeho rodina se zpěvačkou v kontaktu. Dokonce nejspíš právě on nechal do éteru vypustit informaci, že zoufale sháněl místo pro Macuru a jeho chráněnku na lodi, která pluje kolem Elby.

Rychtář všem těm báchorkám uvěřil a poněkud legračně s tabletem v ruce v Peschici kontroloval žlutost písku na pláži, zda se shoduje s tím, který byl na nedávné směšné Ivetině opalovací fotce. Jenže ani tam, ani na „zámku“, starobylém obydlí Martucciho, ženu, jež se ho bojí a má strach, že ji najde, nevypátral. Pojede teď na právě zmíněnou Elbu či do Bibione, v jehož okolí se umělkyně měla v nedávných dnech pohybovat?

Nebo vyrazí zpátky do Čech? Existují teze, že Macurovi došla hotovost a že se tak musí vrátit fofrem do republiky. Hlavně by měl dřív než Rychtáře, na něhož už podal trestní oznámení kvůli neoprávněnému vniknutí do svého bytu a kvůli nebezpečnému pronásledování jeho i Ivety, začít řešit zdravotní stav Bartošové. Je jasné, že je katastrofický a že třeba žádost její maminky, aby byla její dcera zbavená svéprávnosti a umístěna do soudem nařízené protialkoholní léčby, má svou logiku.

Reklama

Další články

Načítám