Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka zpráv na Nově Iveta Vítová (40) měla pořádně sportovní Vánoce. Od svého manžela Jardy dostala kolo a běžky. "Jsou to trošku danajské dary. Jarda rád běžkuje, tak koupil lyže i mně a totéž s kolem," řekla Super.cz Vítová.

Iveta o víkendu poprvé vyrazila do Špindlerova Mlýna nové lyže vyzkoušet. V místním obchodě ještě dokoupili oblečení, jejich přátelé si půjčili lyže a mohli vyrazit. Na běžky se Iveta postavila poprvé v životě.

"A nevím, jestli ne i naposledy. Nemůžu zvedat ruce, když držím telefon, musím si ruku o něco opřít, protože ji nahoře neudržím a točení volantu při řízení je taky bezva. Mám odřený zadek a modřiny. Prostě paráda," upřesnila se smíchem modelka a moderátorka.

"Byla ledovka. Do kopce do docela šlo, ale z kopce jsem si užila asi šest pádů, a to fakt drsných. Tak snad už to příště bude lepší," dodala s úsměvem Iveta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám