Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ta to ale vymňoukla! Modelka Taťána Makarenko (34) si pustila pusu na špacír a tak teď bude pykat! V rozhovoru s jednou redaktorkou bývalou manželku svého přítele Vlaďku Erbovou (42) nepochopitelně obvinila z plánování nájemné vraždy. Ta si ale podobné věci rozhodně nenechá líbit a posílá na ni policii!

„V návaznosti na uveřejněné články v médiích týkají se mé klientky paní Bahenské (Erbové – pozn. red.) vám tímto sděluji, že vyjádření paní Makarenko vnímá má klientka jako zcela lživé a hrubě urážející, a to nejen vůči ní samé, ale i vůči své dceři, jakož i vůči své rodině. Má klientka je nucena se takovýmto projevům právně bránit a tedy již dnešního dne učinila první právní krok, kdy podala trestní oznámení,“ sdělil Super.cz advokát Vlaďky JUDr. Alexander Király.

A Makarenko se asi těžko bude dokazovat, že Erbová měl někoho k vraždě navádět. Navíc za svou prostořekost možná zaplatí i slušnou pálku. Erbová totiž chystá i žalobu, v rámci které bude chtít finanční odškodnění.

„Případná soudní řízení týkající se ochrany osobnosti, jakož i náhrady způsobené škody, budou následovat,“ doplnil právník.

Reklama

Další články

Načítám