Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Super.cz jako první informoval, že po dlouhé době bude opět společně vystupovat kapela NightWork a Jakub Prachař (40) kvůli tomu do Karlových Varů dorazil letadlem, návštěvníci festivalu si ťukali na hlavu.

Ovšem měli jsme pravdu a skupina byla hlavní hvězdou sponzorského večírku a evidentně shrábla tučný honorář. V poslední době mnoho koncertů nemají a například Vojtěch Dyk (38) raději vystupuje se svojí formací B-Side band. Ale jak se říká, hypotéka se neptá a tak byli chlapci po rockerech z Lucie těmi největšími hudebními star.

Nemýlili jsme se ani v tom, že je velmi pravděpodobné, že na koncert v rámci párty dorazí i ex milenka Jakuba Prachaře Martha Issová, která se okamžitě vypravila za kapelou.

Tu sice doprovodil partner, režisér David Ondříček, ale přestože se náhle začali vášnivě líbat, také neměl ze setkání své partnerky s bývalou láskou dobrý pocit. A co teprve Agáta Prachařová (38), která to neměla pod kontrolou.

Reklama

Další články

Načítám