Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Rosario Dawson (34) jistě filmovým nadšencům není třeba představovat. Hrála totiž mimo jiné i v takových trhácích jako Alexander Veliký, Muži v černém 2 nebo Sin City – město hříchu. V žádné ze svých dosavadních rolí ale nebyla tak odvážná, jako v novém britském thrilleru režiséra Dannyho Boyla Trans.

V tomto kritiky i diváky velmi kladně přijatém snímku představuje svůdnou hypnoterapeutku. Rosario si střihne odvážnou scénku s kolegou Vincentem Casselem, ale především se před kamerami zcela odhalí. A vidět není pouze poprsí, ale i kompletně oholený klín.

Málokdo si dnes vzpomene, že hereččinou filmovou prvotinou byl kontroverzní snímek z roku 1995 Kids o skupině newyorských mladistvých, z nichž jeden nevědomky šíří mezi dívkami AIDS. Tehdy teprve šestnáctiletá Rosario až s překvapivou přirozeností ztvárnila životem a sexem protřelou teenagerku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám