Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Včerejší exkluzivní zpráva Super.cz o tom, že se po šesti letech od třetí řady na obrazovky znovu vrátí šmírovací reality show VyVolení, vyvolala řadu otazníků. A jeden z nich je úplně nejdůležitější: kdo bude show uvádět? Že by opět Tereza Pergnerová (49), tak jako předchozí série? Podle našich informací moderátorka, která se s VyVolenými vrátila před lety na výsluní, s televizí vede horečná jednání.

Terezu jsme samozřejmě kontaktovali s žádostí o vyjádření. Její reakce byla sice neurčitá, ale dobrým znamením je, že nic nevyvrátila. „Je velmi předčasné se k tomu vyjadřovat,“ oznámila nám stručně. Z Primy sice zaznívají hlasy, že ve finále možná stanice zkusí nějakou úplně jinou tvář, ale protože Pergnerová a VyVolení k sobě patří stejně, jako párek k rohlíku, Laurel k Hardymu nebo Rychtář k Macurovi, bylo by to opravdu zvláštní.

Ve hře může být ještě Libor Bouček, moderátor, který se role průvodce pořadem zhostil překvapivě velmi úspěšně ve chvíli, kdy Pergnerovou postihly zdravotní potíže. „Je to logická úvaha. Pro Primu pracuji, ale aktuálně mě ještě neoslovili,“ řekl nám Bouček. O moderátorovi by mělo být jasno během následujících několika dnů. Už dnes ale Prima spouští na svých stránkách formulář, přes který se budou moci diváci hlásit na casting.

Reklama

Další články

Načítám