Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Matěj Ruppert vleze podruhé do chomoutu. Matěj po čtyřleté známosti požádal před týdnem o ruku svoji přítelkyni Terezu. "Je to novinka. Ano, jsme zasnoubeni," potvrdil Super.cz Ruppert.

"Přemýšlel jsem, jakým způsobem by zásnuby měly proběhnout. Uvažoval jsem i o tom, že bych ji o ruku požádal na koncertě. Ale pak jsem si řekl, že by to nebylo ideální. Tereza je takový stydlivý člověk," říká Matěj, který nakonec partnerku o ruku požádal v jejich oblíbené restauraci.

"Když jsem poklekal, tak hned řekla, ať toho proboha nechám. Když zjistila, o co jde, byla dojatá. Došlo i na slzy, teda hlavně moje," usmívá se Matěj.

Jak veselka proběhne, Matěj neprozradil. To už si s přítelkyní nechávají pro sebe. "Bude to do roka a do dne. Pro mě to bude podruhé a naposledy," dodal Matěj, který už má jednu svatbu za sebou. S Karolínou Chytilovou jim to vydrželo pouhých jedenáct měsíců.

Reklama

Další články

Načítám