Hlavní obsah
Článek

Jejich tváře znají diváci televizních obrazovek sice nazpaměť, teď vám je ale přinášíme v trošku jiné podobě, než jste zvyklí. Krásné moderátorky zpráv na Nově ukázaly své fotky, když byly ještě malé holčičky. Jedna, dnes nádherná blondýnka a bývalá Miss, jako batole, další coby copatá cácorka a ta třetí, také bývalá modelka, ale pro změnu tmavovláska, už jako školačka s aktovkou na zádech. Poznáte, které tři dámy se na vás z fotek uculují?

Na snímcích není nikdo jiný než Iveta Vítová (40), jejíž fotka je uprostřed, která ještě jako malé batolátko ze stromečku stojícího za ní moc rozumu nemá, vpravo pak okatá holčička s culíky Emma Smetana (24) a nakonec vlevo Renáta Czadernová (27), která je ze všech tří nejrozpoznatelnější, neboť si je na fotce z dětství velice podobná.

Nejvíce diváci znají právě Renátu, kterou staronově vídají ve večerní hlavní zpravodajské relaci, ale moderovala také Odpolední Televizní noviny. To Iveta Vítová a Emma Smetana patří mezi nováčky, posilou zpravodajství jsou od srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám