Hlavní obsah
Článek

Prezidentka nadace Kapka naděje si vyrazila do společnosti s přívěskem, který překvapil všechny přítomné. Místo obvyklé šesticípé hvězdy, kterou vyjadřuje svoji příslušnost k židovství, zdobily její dekolt třešně. A to v podobě, jak je má ve znaku KSČM. Co to má znamenat?

"Fidelovi už se snad zavděčit nemusí," smáli se v kubánském baru v centru Prahy, kde odpolední soaré probíhalo. I herec Mirek Hrabě mohl na jejím dekoltu oči nechat. Ovšem nikoli kvůli jeho hloubce. "Na rozdíl od modrého ptáka se mi třešně hodily k šatům," vysvětlila Super.cz Vendula, že její outfit nebyl pojat jako politická kampaň.

Vendula ovšem na párty nevyrazila kvůli tomu, aby ji někdo okukoval. Obdržela totiž výtěžek ze speciálního soutěžního koktejlového víkendu, jehož se účastnily desítky pražských barů. Z každého drinku, který se prodal, šla dvacetikoruna na Kapku naděje. Aby se Svobodová odvděčila, vítěznému barmanskému týmu předávala certifikát. "Jsem nadšená. Celkem se vybralo sto devadesát tisíc korun," upřesnila Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám