Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na karlovarském festivalu se pohybuje tajemný mladík, který se schovává pod kapucí. Zrzavý klučina ale není žádný náhodný návštěvník ani student s batůžkem. Super.cz zjistil, že jde o syna české hudební legendy Vladimíra Mišíka. Teprve šestnáctiletý Adam má prý před sebou velkou budoucnost.

Adam začínal jako herec už opravdu v raném věku sedmi let, kdy debutoval v Krásce v nesnázích režiséra Jana Hřebejka. Kromě toho se ale intenzivně věnoval tanci a zpěvu, účinkoval jako imitátor Michaela Jacksona.

Poté vystupoval s indie kapelou The Colorblinds, kde hrál i na kytaru, a mohli jsme ho vidět třeba na festivalech Rock for People, United Islands nebo na vzpomínkovém koncertu pro Václava Havla v pražské Lucerně.

Letos nastupuje sólovou dráhu a jeho vydavatelství v něm vidí českého Justina Biebera. Má za sebou singl Tvoje světy, připravuje sólovou desku a podle odborníků má nakročeno na slibnou kariéru. A holky na festivalu, včetně známé herečky Terezy Voříškové, po něm navíc opravdu dost pokukovaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám