Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší hit zpěvačky Toni Braxton (45) Un-break My Heart dojímal v polovině 90. let posluchačky po celém světě. Ty se přitom se zalíbením dívaly i na klip, v němž po boku Toni okouzloval charismatický americký model a herec se senzační figurou Tyson Beckford. Tehdy mu bylo sladkých šestadvacet, ale i dnes, jako zralý dvaačtyřicátník neztratil nic ze svého šarmu a svalnaté muskulatury.

Beckforda sice hned na začátku klipu z roku 1996 srazí z motorky auto, ale Toni se k němu jako ke své lásce vrací ve vzpomínkách a ty jsou skutečně ženskému oku lahodící. V Tysonovi se totiž mísí geny otce Afroameričana s panamskými kořeny a matky s rodiči původem z Číny a Jamajky.

Modelingovou kariéru Tyson odstartoval v roce 1992, kdy si jej vyhlédl agent přímo na ulici v New Yorku. O rok později už byl hlavní tváří pánské kolekce značky Ralph Lauren. V roce 1995 jej stanice VH1 vyhlásila ‚Mužem roku‘ a časopis People jej zařadil mezi 50 nejkrásnějších lidí světa. Tyson poté prošel i řadou reality show a moderoval nebo mentoroval modelingové soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám