Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt před několika lety prohlásil, že se znova neožení, dokud to nebudou moct udělat také jeho homosexuální přátelé. A slovo dodržel. Nejvyšší soud v Kalifornii ve středu 26. června rozhodl, že gayové a lesbičky mají stejné právo na manželství jako heterosexuální dvojice. Brad a Angelina ihned poté oznámili, že stanovili datum a svatby a konečně se vezmou.

„Svatba tohoto století proběhne ještě letos v létě. Brad (60) a Angelina (48) už stanovili datum,“ prohlásil moderátor televize VH1 Noah Levy.

Do svatby slavnou dvojici nutí jejich společné děti – jedenáctiletý Maddox, devítiletý Pax, osmiletá Zahara, šestiletá Shiloh a čtyřletá dvojčata Knox a Vivienne.

„Děti na nás hodně tlačí. Netušili jsme, jak moc to pro ně znamená, ale pak, když jsme se zasnoubili, jsme netušili, jak moc to bude znamenat pro nás,“ prohlásil nedávno Brad. Angelinu požádal o ruku v dubnu 2012.

Poprvé Pitt hovořil o právu na manželství pro homosexuální dvojice jako podmínce toho, že si vezme Angelinu, v roce 2006. Tehdy prohlásil v interview pro magazín Esquire: „Angie a já nebudeme uvažovat o manželství, dokud se nebude moci v naší zemi vzít kdokoli, kdo bude chtít.“

O tři roky později prohlásil něco podobného v humorném duchu v rozhovoru pro People, když řekl: „Angie a já se nevezmeme dříve, než George (Clooney) a jeho partner budou moci legálně učinit to samé.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám