Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Vánoce byly pro Karla Gotta (†80) poněkud namáhavější. U stromečku se totiž potýkal nejen s kupou dárků, ale také s chřipkou, která mu svátky klidu a míru trochu zkazila. Namáhavé koncertní turné, které absolvoval před Vánoci, si vyžádalo svou daň.

„Milí přátelé, obyčejně na Štědrý den vedle vánočního stromku sedávám nebo stojím. Letos pod ním bohužel ležím. Po tom, co moje vystoupení úspěšně skončila, moje tělo mi oznámilo ‚dej mi na chvíli pokoj‘. Skolila mě chřipka“, vzkázal Karel svým příznivcům na sociální síti.

Onemocnění chorý zpěvák neléčí jen medikamenty, ale také pohledem na radost svých holčiček, kterým Ježíšek k Vánocům nadělil loutkové divadlo, a ony teď tátovi hrají hry. „Když ale vidím, jak se holčičky radují z dárků od Ježíška, pomalu se z ní vykřesávám. Loutkové divadélko, které dostaly, udělalo radost nejen Charlottce a Nellince, ale i mně. Hrají mi jedno představení za druhým, což v nich probouzí jejich skryté fantazie a pro mě to nemůžou být lepší Vánoce“, dodal Mistr. My se připojujeme k jeho fanouškům a přejeme brzké uzdravení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám