Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen normální smrtelnice bojují s pomerančovou kůží. Tereza Zimová, která se mezi modelkami pyšní jednou z nejlepších postav, s celulitidou také bojuje. I kvůli tomu se rozhodla pověsit modeling na hřebík a začala se věnovat moderování.

"Vždycky jsem říkala, že není nic horšího než moderující modelka. Ale jsem ráda, že nabídky jsou. Ve třiceti už mě šlapat molo nebaví. A už na to ani nemám postavu. Udržuju teď hodně režim v podobě jídla. Takže se to na mé postavě trošku podepisuje," řekla Super.cz Tereza na představení nových kosmetických trendů.

"Cvičím a dřu, ale tělo stárne. Mám strašnou celulitidu, už jsem si dokonce pořídila nové krémy. Vždycky jsem si myslela, že celulitida není můj případ, ale bohužel," přiznává a snaží se s pomerančovou kůží prý zatočit.

"Mám strašně ráda pivo, chodím na něj pravidelně, a teď jsem se rozhodla, že do hospody budu alespoň jezdit na kole. Teď to praktikuju už třetí den. Jezdím na pivo na kole a po návratu se mažu těmi krémy," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám