Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a frontmanka skupiny Hole Courtney Love vyjela i s kapelou na letní turné. Jejich první zastávkou se stala koncem týdne Filadelfie a Courtney ze sebe před tamním obecenstvem vydala všechno. Ačkoli jí už pomalu táhne na padesátku a za sebou má velmi bujarou minulost, energie má na rozdávání stále. Na pódiu to roztočila s kytarou v ruce a během hraní a zpívání si stihla i připalovat cigarety.

Osmačtyřicetiletá rockerka, která byla manželkou Kurta Cobaina, s nímž má dceru Frances, opět nechala naplno vyniknout své vylepšené vnady. I když v porovnání s jinými jejími koncertními kostýmy byl top s průsvitným hlubokým výstřihem ještě slabý odvar.

Love na sebe naposledy upozornila letos, když pro New York Magazine uvedla, že měla sexuální aférku s manželem Gwen Stefani Gavinem Rossdalem, jenž je zpěvákem skupiny Bush. Mezi oběma zpěvačkami od té doby panuje rivalita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám