Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka z první řady Česko Slovenské SuperStar Monika Bagárová (29) je skutečně pořádná stydlivka! A to tak brutální, že i u bazénu každý kout svého luxusního těla schovává pod županem. Její přítel ze stejné soutěže a herec ze seriálu Ordinace v růžové zahradě Ben Cristovao (36) žádný stydlín není. Při setkání s nezletilými holčičkami ze skupiny 5Angels na rozdíl od partnerky neváhal vystavovat své vypracované svaly na odiv. Fanoušci Moniky však o pohled na krásné křivky ani tak nepřijdou. Prohlédněte si fotogalerii.

Stud je Moničino druhé jméno. Její kluk Ben bezostyšně ukazoval pekáč buchet náctiletým obdivovatelkám. Ona sama se radši pekla v županu. Přitom už v patnácti si zkusila práci modelky a z výsledku fotografování spadla čelist snad každému muži, kdo obrázky viděl. "Raději se budu věnovat zpěvu, ten mi jde líp," tvrdí skromně Monika.

Když už se Monika držela stranou, využily situace slavné zpívající holčičky z 5Angels, s kterými Ben připravuje duet. A bylo vidět, že nejde jen o pracovní setkání. Dívenky mohly na fešném kamarádovi oči nechat, řádily s ním ve vodě i mimo ni. Od Nikoly dokonce Ben dostal pořádnou hubičku. "Vím, že má Moniku, ale jsem do něj platonicky zamilovaná. Tak jí to snad nevadilo," přiznala Super.cz dvanáctiletá Nikola.

Ale i ona sama s dalšími čtyřmi kolegyněmi již patří mezi největší české idoly dětí všech věkových generací. V domácnosti Karla Gotta kvůli jeho dvěma malým holčičkám neposlouchají snad žádnou jinou hudbu. Mistr si s pěticí slečen zazpíval i duet. 5Angels navíc vyprodávají sály po celé republice. Koncertují častěji, než dospělé české hvězdy pop music. Čeká je i vlastní muzikál od Mirjam Landa a také film. V něm by si Ben s Monikou také měli zahrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám