Hlavní obsah
Článek

Dívčina na fotce je oblíbenou českou herečkou, kterou známe z mnoha filmů, především pohádek. Objevila se také v několika muzikálech a společně s Pavlem Trávníčkem moderovala hudební pořad. Atraktivní blondýnka má dvě dcery - jednu s drsným rockerem, druhou s fešným zubařem, ale ani s jedním z nich už nežije. Poznali jste ji?

Roztomilá holčička na fotce je oblíbená herečka Sabina Laurinová (52), kterou diváci znají z bezpočtu filmových a televizních rolí. Jako malá holčička si přitom přála prodávat v papírnictví, protože měla ráda vůni papíru.

Do povědomí diváků se poprvé dostala díky atraktivnímu vzhledu a nezaměnitelnému hlasu. V posledních letech často ztvárňuje role princezen, nikoliv však těch hodných, ale pořádných záporaček. Namátkou jmenujme například princeznu Eufrozínu z pohádek Z pekla štěstí 1 a 2.

Ač na to Laurinová nevypadá, na filmovém plátně odjakživa nebyla žádnou stydlivkou. Už jako sedmnáctiletá holka směle ukazovala své půvaby a především pevná ňadra v česko-polském koprodukčním snímku režiséra Majewského Kainovo znamení. Nejnověji budou diváci Laurinovou vídat v seriálu Doktoři z Počátků, kde si zahraje alkoholičku Martu Vaňkovou.

V soukromém životě se sličné herečce zatím moc nedaří. Nevyšel jí vztah s rockerem Pepou Vojtkem, s nímž má dceru Valentýnu (11), ani se zubařem Karlem Kameníkem, kterému porodila dceru Maju (4).

Reklama

Další články

Načítám