Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) prožije po mnoha letech první léto, kdy nebude omezená pracovními povinnostmi. Na začátku prázdnin se chystá na filmový festival do Karlových Varů, bude se projíždět na kole po Rakousku, vypraví se na soustředění gymnastek do Chrudimi a s manželem se vydají na dovolenou do Řecka. Nemá obavy z tamní ekonomické krize?

„Nemám strach. Byla jsem v cestovní kanceláři, která nabízí pouze dovolené v Řecku. Navíc majitel je Řek a ubezpečil mě, že se není čeho obávat," svěřila se nám Morávková na prezentaci nové kolekce známé značky bižuterie s ikonickými krystaly.

Herečka je o to bezstarostnější, neboť se chystá navštívit ostrov Kréta. V tomto ráji turistů finanční těžkosti místních určitě ani nepocítí. Morávková si dvanáct dní dovolené chce užít po svém. „Jsem ten typ, který rád lenoší na pláži s knížkou v ruce, ale taky ráda vyrážím na výlety. Určitě si půjčíme auto a objedeme ostrov. Je tam toho hodně k vidění, byla jsem tam už dvakrát," prozrazuje své plány paní Dana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám