Hlavní obsah
Článek

Brazilská supermodelka Alessandra Ambrosio (31), která patří mezi známé andílky značky Victoria´s Secret, byla nedávno spatřena v Karibiku, kde si užívala chvil volna mezi focením plavkové kampaně.

Dvojnásobná maminka předvedla své křivky, které jsou vskutku “modelkovské“. Nikdo by nehádal, že půvabná brunetka má za sebou již dva porody. Její tělo působí spíše jako tělo dospívající dívky, než ženy, která přivedla na svět dvě živé bytosti.

Alessandra, která na sobě měla dvojdílné plavky značky Victoria´s Secret určené k následnému focení, před pózováním nabírala síly. Jednalo se o focení po sedmi měsících od chvíle, kdy porodila svého druhého potomka.

Modelka před časem prozradila, že po přivedení syna Noaha na svět zahájila tvrdý cvičební režim. Její osobní trenér Leandro Carvalho vysvětlil, jak jí dopomohl k tomu, aby se co nejrychleji dostala do formy. „Cvičili jsme každý den. Neměli jsme ani den volna, měli jsme málo času. Zpočátku byla omezená tím, že porodila - nemohla dělat dřepy, sklapovačky ani výpady. Ale dělala, co mohla -  šplhala a chodila, a kromě toho cvičila pilates, jógu. Nakonec se k tomu přidal balet a capoeira.“ Pěkně drsný režim, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám