Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Inteligentní, elegantní, sebevědomá. Tak se Pavlína Danková (60) zapsala do povědomí diváků, když je hájila v boji proti úřadům v Občanském judu. Z televizních obrazovek Pavlína zmizela po třinácti letech vysílání pořadu a nyní funguje jako šéfka komunikace největšího českého zdravotnického zařízení FN v Motole. Dnes vypadá ale sympatická pohodářka lépe, než když se objevila poprvé na obrazovce. Danková nepopírá, že by za její mladistvou tvář bez vrásek mohla jen dobrá genetická výbava.

„Patřím k tomu typu žen, které o sebe pečují, ale vždycky to tak bylo. Ať už mi bylo dvacet nebo čtyřicet. Pokud jde o plastické operace, zatím jsem se jim úspěšně vyhýbala a šla cestou laserové kosmetiky,“ přiznává drobná blondýnka a dodává, že ani postavu nemá zadarmo.

„Začala jsem běhat a dost mě to chytlo. Čtyřikrát týdně nazuju tenisky, nasadím sluchátka a vyběhnu do lesa,“ pochvaluje si Pavlína, pro kterou je pohyb na čerstvém vzduchu ideálním způsobem, jak si pojistit svůdné křivky i dobrou náladu.

Díky tomu, že na sobě Danková stále pracuje, tak ji nemuseli dlouho přemlouvat, aby se stala hlavní tváří v kampani pro kliniku laserové a estetické dermatologie a plastické chirurgie. Dokonce se před objektivem fotografa Jana Tůmy i svlékla.

Reklama

Další články

Načítám