Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) je známá tím, že ač jí už nekompromisně táhne na padesát, má postavu jako sličná dvacítka.

Yvetta samozřejmě nemá svou postavu zadarmo. Pravidelně cvičí v posilovně a trénuje street dance, a tak se může směle pochlubit i vypracovaným sexy bříškem, které neváhala odhalit přímo mezi fešnými fotbalisty. A nejen to! Až oči všem přecházeli také z jejích nádherných štíhlých nožek.

Blanarovičová pořádala casting sportovní části svého projektu Talent La Sophia, který pomáhá talentovaným dětem ze sociálně slabších rodin.

Projekt podporují i fotbalisté Tomáš Ujfaluši a Kamil Čontofalský, kteří si sportovní casting samozřejmě nemohli nechat ujít, zvláště když ho zaštítila taková půvabná dáma.

Blanarovičová nedávno přiznala, že je konečně zadaná, ale jméno šťastného muže pořád tají. Neustále tak musí bojovat s články bulváru, které jí „hážou do postele“ s různými fotbalisty. Naposledy to byl už zmíněný brankář pražské Slavie Kamil Čontofalský, s nímž přitom Yvetta pouze kamarádí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám