Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Šansonová zpěvačka a herečka Renata Drössler (60) nedávno rozvířila vody projektem Znovuzrozená, ve kterém propojila své výběrové 2CD šansonů s působivými akty, které nafotografovala v průběhu uplynulého roku ve Slovinsku. Fanoušci mohou však představitelku legendární Marlene Dietrich ve hře Edith a Marlene v pražském Divadle pod Palmovkou vidět již třináctou sezónu v sérii neuvěřitelných kostýmů, včetně sexy korzetového prádla.

"Kostýmy mám celé ty roky, co Marlene Dietrich hraju, stále stejné. Jen před deseti lety mi je kostymérky na dobu, kdy jsem byla podruhé těhotná, musely patřičně upravit, " vzpomíná dnes již padesátnice Renata Drössler.

"Korzetové prádlo je jen jeden z devíti převleků, ve kterých se v představení na scéně ukazuji. Konkrétně patří k slavné písničce Marlene Dietrich s názvem Jsem líná holka ve městě," popisuje průběh úspěšné hry zpěvačka.

"Kostymérky si se mnou samozřejmě užijou, tolik převleků v tak rychlém sledu za sebou si někdy žádá pevné nervy," směje se Drössler. Několik písní z představení Edith a Marlene zazní i v předvánočním recitálu, který šansoniérka naplánovala do pražské Salmovské literární kavárny právě na dnešní magické datum.

"Chci spolu se svými fanoušky přivítat znovuzrození člověka a počátek Nového věku. Na dnešní den se připravuji  dlouho, věnovala jsem mu ostatně i své poslední dvojalbum, které se objevilo v prodeji v průběhu prosince," uzavírá Renata Drössler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám