Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46) se ukázala po dlouhé době na módní přehlídce v Čechách. Petra pracuje převážně v zahraničí a zakázky v Čechách pečlivě vybírá. A vždycky to stojí za to. Petra na módní molo opět vyrazila v sexy oblečcích a vrcholem večera byla jednoznačně neuvěřitelně sexy Faltýnová v prádle a síťovaných punčoškách. Petra ukázala na přehlídce, která se konala v rámci křtu kalendáře Moniky Bagárové, svůj dokonalý zadeček - navíc v tangách.

A že se bylo na co dívat. Její dokonalou postavu jí může závidět většina jejích o dost mladších kolegyň. A zadarmo ji nemá. "Skoro denně cvičím a běhám kolem dcery Adrianky. To je také dobré fitko," řekla Super.cz Faltýnová.

Z jejího těla byl v úžasu i Leoš Mareš (47), který módní show moderoval. Svoji lásku viděl na konci mola zejména zezadu a byl to pohled pro bohy. Není divu, že je Leoš na svoji Petru tak pyšný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám