Hlavní obsah
Článek

Moderátor a zpěvák Bořek Slezáček (56) přišel předvést, že skutečně nemá pochybnosti o otcovství svého syna Kolji. Kluci si jsou podobní jako vejce vejci. Umocněno je to i účesem. "Koljovi se o vlasy starám sám. Původně jsem mu chtěl oholit celou hlavu, protože má hodně jemné vlasy, ale nakonec jsem mu nechal kohouta," popsal Super.cz. "Taky jsem mu sám vyrobil kraťasy ze starých džínů," pochlubil se.

Kromě Slezáčka se na akci Kočárkem Prahou, která měla upozornit na nelehkou situaci maminek nejen při cestování MHD, objevila celá řada známých rodičů. Část z nich si dala velkou námahu, aby své potomky vyšňořili a zároveň k nim vyladili i své outfity.

"Když jsem oblékla Elišce šatičky, vzpomněla jsem si, že podobné mám ve skříni i já. Jinak ji ale oblékám podstatně lépe než sebe," přiznala zpěvačka Míša Nosková (41), která vyrazila do společnosti poprvé od operace očí.

Dceru Claudii s nadšením obléká i Kateřina Kristelová (44). "Dneska jsme vyladily i kalhotky s tričkem," ukazovala pyšně. "Je já jsem špatně. Moje karkulkovské šaty ke Claudiinu růžovému modelu moc nejdou," uznala sebekriticky." My jsme dnes obě za růžové princezny, ale běžně byste nás potkali spíš v uválených tepláčkách," přiznala Zuzana Belohorcová (48) o sobě a dcerce Salmě.

Jen náhodou se prý do pruhovaných triček u sebe i syna Antonína trefila Tereza Kostková (47). Další známí rodiče se také nad oblékáním nezamysleli. Vyšlo jim to mnohem hůř než Tereze.

Reklama

Další články

Načítám