Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se už minulý týden hovořilo o princeznině účasti na křtu výletní lodi Royal Princess jako o její poslední společenské akci před porodem, Kate se zdá být plná sil a elánu na události příští. Přestože potomka má porodit již v červenci, prozatím se nijak z veřejného života nestáhla. O víkendu například nechyběla na každoročních státních oslavách Trooping the Colour a s nadšením si prohlížela královskou gardu a členy armády během vojenské přehlídky.

Nastávající maminka si užívala pompézních průvodů s chotěm Williamem, jeho bratrem Harrym, princem Charlesem a jeho ženou Camillou. Chybět nemohla samozřejmě ani královna Alžběta II., které to v sytě modrém kabátku a kloboučku náramně slušelo.

Sympatická Catherine si naopak oblékla kabátek v něžné starorůžové barvě, který rovněž doplnila o stylový klobouček. V jednu chvíli se celá královská rodina sledující vše z balkónu Buckinghamského paláce zadívala do oblak, jakoby vyhlíželi čápa, ale ve skutečnosti je zaujala precizní práce vojenských pilotů z Royal Air Force.

Reklama

Další články

Načítám