Hlavní obsah
Článek

Viděli jste někdy pohromadě Vaška Noida Bártu (43)a Báru Basikovou (61), aniž by se jednalo o představení muzikálu Jesus Christ Superstar? Ne? A přitom se tajně scházeli skoro tři roky. "Nechtěli jsme, aby o tom někdo věděl, protože by mohlo docházet k různým zavádějícím spekulacím," řekla Super.cz Bára.

Ti dva spolu totiž připravovali novou Bářinu desku. "Já jsem novou desku nevydala dvanáct let. Nebyla chuť, čas a hlavně autoři. A když jsem slyšela Vaškovu muziku k muzikálu Božena Němcová nebo ke Kajínkovi, byla jsem naprosto nadšená," pokračovala zpěvačka.

"Když jsem ho pak oslovila, jestli by pro mne nemohl něco složit, byl nadšený, říkal, že si pro mne vždycky skládat přál. Když mu bylo patnáct, dokonce mi poslal jednu písničku. Ale nikdy se ke mně nedostala. Ale v propadlišti dějin nezmizela. Nakonec ji zpívala Lucka Bílá právě v Boženě Němcové," připojila historku Basiková.

Novou desku, která vyjde v září, pojmenovala Belleville, kromě Vaškovy muziky na ní uslyšíme texty Petra Dvořáka, který psával pro Petra Muka (†45). "Původně jsem si chtěla texty napsat sama, ale byla by to hrozná depka. Takhle je každá písnička jiná a myslím, že se to opravdu povedlo," uzavřela Bára.

Reklama

Další články

Načítám