Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a největší krasavec v taneční soutěži StarDance David Švehlík sbalil podle všeho svou tanečnici Simonu Švrčkovou, se kterou o víkendu vypadl ze soutěže po žhavém erotickém tanci.

O tom, že to mezi sympaťákem Švehlíkem a krásnou tanečnicí Švrčkovou nebezpečně jiskří, si už cvrlikali i vrabci na střeše. Snad každý divák si musel všimnout, jak se z introverta Švehlíka kolo od kola stává po boku Švrčkové temperamentní divočák.

A nejinak tomu bylo i na slavnostním otevření tanečního studia Petra Čadka, kde se podle našich informací zprvu drželi dál od sebe, aby po pár skleničkách alkoholu popustili uzdu své fantazii a jeden intimní dotyk střídal druhý. "Mají k sobě velmi blízko. A společný čas netrávili jen na zkušebnách," sdělil nám zdroj ze zákulisí soutěže.

Švehlík Simonu očividně sváděl  a v pozdních večerních hodinách si ji podle jednoho z účastníků večírku odvezl domů. Co na to asi řekne její přítel, který žije v Ostravě? Ten ji na jedné z tiskových konferencí už před pěti lety požádal velmi originálně o ruku. K svatbě ovšem dodneška nedošlo.

Zdá se, že se na nezadaného Švehlíka po rozvodu s herečkou Jitkou Schneiderovou (51) konečně usmálo štěstí.

Nebyl by to jediný pár, který se dal dohromady díky StarDance. Příkladem jsou Jitka Čvančarová (46) a Petr Čadek, u nichž jejich vášnivá láska přerostla v manželství a krásnou dceru Elenku.

Reklama

Další články

Načítám