Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by si Jitka Čvančarová (46) při výběru těchto šatů říkala, že musí hlavně zdůraznit své nedostatky, a naopak zakrýt přednosti.

Tanečník Petr Čadek včera otevíral svou zbrusu novou taneční školu ve velkém nablýskaném stylu. Podle toho také vypadala volba outfitu pozvaných osobností, personálu a hostesek. Také manželka Jitka Čvančarová se přiklonila k velké večerní a zde nastala chyba.

Volba šatů ve stylu dvacátých let se ukázala jako dost nešťastná. Vrchní plisovaný díl nešťastně zvětšoval hrudník nositelky. Černý pásek s mašlí protínající šaty zase herečku opticky rozšiřoval do stran. Asi největším kamenem úrazu byla volba lesklého hedvábí, neboť materiály s odlesky obecně přidávají na objemu. Před zkázou Jitku nezachránil ani lehký tyl zakrývající ramena.

Abychom ale nebyli zcela kritičtí, musíme vyzvednout opravdu povedený vlasový styling s kladenou vlnou, který perfektně doplňoval retro model a velmi lichotivé bylo i kouřové líčení, které zdůrazňovalo Jitčiny nádherné oči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám