Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se vysloví jméno Pavla Kříže, každý si jako první vybaví jeho roli Štěpána Šafránka v pentalogii Dušana Kleina o básnících. To se možná už zanedlouho změní. Kříž totiž získal jednu z hlavních rolí v nově připravovaném seriálu První republika, za nímž stojí podobný tým jako za veleúspěšným projektem Vyprávěj.

Zatím se to drží v tajnosti, nám se však podařilo zjistit, že smlouvu už má Kříž podepsanou, takže je otázkou času, kdy to Česká televize oznámí. „Pavel Kříž získal jednu z hlavních rolí v První republice. Už je vše podepsané a dohodnuté,“ prozradil nám zdroj z Kavčích hor.

Jelikož je v plánu, že připravovaný seriál bude vlajkovou lodí programu České televize, z Kříže se stane hvězda číslo jedna, stejně jako v případě Vyprávěj z Andrey Kerestešové nebo Romana Vojtka.

Proslýchá se, že další, kdo má jistou roli, je snoubenka režiséra Bisera Arichteva Veronika Nová. Tak se nechme překvapit.

Reklama

Další články

Načítám