Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se Sandra Nováková (42) stala tváří kadeřnického salonu, jsme vás už informovali. Ale to, že měla svůj velký den, kdy se odhalovaly její velkoplošné fotografie od Petra Weigla, jsme dosud nezmínili. Sandra byla v šoku, když se na slavnostním odpoledni objevila matka Ornelly Štikové Monika.

"Co tady dělá ta paní? Nechci s ní být na jedné akci, natož v jedné místnosti," byla rozhořčená Sandra. "Kdybych tušila, že se tady ukáže, tak bych raději nepřijela já. A na přehlídku účesů se v případě, že tam bude v publiku sedět i ona, rozhodně podívat nepůjdu," řekla Super.cz rozčíleně půvabná herečka.

Uklidňovala ji spolumajitelka salonu Alena Rumpli, která chtěla předejít scéně a raději ji vytáhla na sklenku do baru přes ulici, kde Sandra přečkala dobu, než si mohla do salonu dojít aspoň pro svoje věci, aniž by narazila na Moniku Štikovou.

"Neorientuji se vůbec v šoubyznysu, neznám ty vztahy. Já mám v Kutné Hoře úklidovou firmu, další majitelka je veteránka z Afghánistánu. Neměly jsme tušení, jaký humbuk může nastat," omlouvala se Rumpli.

Zato Monika Štiková byla na koni. Když v salonu chyběla Sandra, tak si užívala pozornosti fotografů a s chutí prošmejdila všechny kouty a podívala se i na nové účesové trendy. Snad se inspirovala, změna by jí teď, když shazuje kila, určitě prospěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám