Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se naplno vrhla do předvánočních příprav, mezi které tradičně patří i zdobení vánočního stromečku. A jak sama přiznala na sociální síti, má teď doma pořádný chaos. Za všechno můžou chybějící háčky na vánoční ozdoby, které Simča marně hledá mezi hračkami syna Maxe.

"Hledám háčky na vánoční ozdoby, marně, samozřejmě, žádné doma nejsou, je to stejné, jako když se hledá jehla a niť, když se utrhne knoflík. Určitě se nedivíte, já se ale stále nepřestávám divit, že i přes to, že od doby, kdy jsem strojila stromeček s rodiči já, což je tak dvacet let zpátky, ty zatracený háčky opět nejsou," stěžovala si zoufalá modelka svým fanouškům.

"Tenkrát táta stříhal barevný drát a my jsme se sestrou kreativně tvořily ozdoby na stromeček. Jenže u nás, kromě bagrů, motorek a tisíce jiných věcí, drát nenajdete, pomoc," dodala kráska.

Zato malý Max si strojení stromečku viditelně užíval a nepotřeboval k tomu ani háčky. "Maxík skáče štěstím, že svítí stromeček, všude se válí vánoční ozdoby a já přemýšlím, jak je dostat na stromek bez háčků a bez drátu. Myslím, že Max na to přišel, na co vánoční ozdoby, nejvíc je stejně auto. Snad se vám zdobení stromečku daří lépe, taky nemáte ty zatracený háčky?" ptá se s úsměvem na rtech modelka.

Roztomilý synek krásné Simony ale nakonec nejvíc neocení stromeček, ale dárečky, které mu jistě nadělí štědrý Ježíšek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám