Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) se sice může pochlubit bujnými vnadami, které se jí zvětšily zejména poté, co loni v lednu porodila dceru Elenku, ale že by se jimi často chlubila, tak jako jiné celebrity, se říct opravdu nedá.

Jitka nepatří mezi herečky, které na sebe nutně potřebují upoutat pozornost, a tak ji zvláště v posledních letech málokdy vidíme v outfitu, který by její ženské přednosti zdůrazňoval v hlubokém výstřihu.

Temperamentní herečka, jež se po porodu dcery viditelně zaoblila, je bohužel spíše k vidění v modelech zvýrazňujících její nedostatky. My jsme však zapátrali v archivu a našli pro vás několik povedených oblečků, do nichž Jitka vtěsnala své vnady a nechala okolí nahlédnout do parádních výstřihů.

Potěšit se jimi můžete v naší fotogalerii. Pastvou pro oči byl například taneční pořad StarDance, kde to Čvančarové moc seklo a vypadala obzvlášť sexy. Je jen velká škoda, že se herečka neobléká odvážněji i v současnosti. I s pár kily navíc se totiž dají udělat zázraky a vůbec není nutné se navlékat do neforemných modýlků aspirujících na módní přešlap roku, což už se Jitce Čvančarové několikrát povedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám