Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější dívka Česka, blondýnka Tereza Fajksová, dnes krátce po třetí hodině odpoledne přiletěla z Filipín do Prahy. Krásná Tereza před dvěma týdny bodovala a stala se nejkrásnější dívkou planety, získala titul Miss Earth 2012.

Na Terezu před letadlem čekala limuzína, která ji odvezla do V.I.P. salónku na Letišti Václava Havla. Tereza vystoupila z letadla jen lehce nalíčená a oblečená do džínů a sáčka. Ihned po příletu si ji vzali do parády vizážistky a stylista a novináři novou vítězku světové soutěže krásy spatřili už v plné parádě - v sexy šatičkách, s kompletním make-upem a místo s culíky ve vlasech se krásná Tereza objevila v sexy loknách.

V salónku pak na ni s kyticí čekala ředitelka České Miss Michaela Maláčová a také rodiče, kteří neskrývali dojetí. "Jsme na dceru neskutečně pyšní. Je to úžasný úspěch," prozradili. Tereza vyhrála v soutěži v přepočtu 400 tisíc korun. První věcí, kterou si plánuje koupit, je nový vůz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám