Hlavní obsah
Článek

Nenápadná blondýnka v modrém svetru a slunečních brýlích je skutečně Claudia Schiffer, německá kráska přirovnávaná v počátku kariéry k Brigitte Bardot. I když by ji možná nikdo takhle oděnou nečekal, podle jejích charakteristických rysů v obličeji není pochyb, že se opravdu jedná o jednu z nejslavnějších modelek historie a vy se nyní můžete podívat, jak vypadá v civilu.

Claudia trávila víkend s manželem Matthewem Vaughnem a jejich dětmi ve španělské Marbelle u Středozemního moře. Hvězda přehlídkových mol 90. let s mužem relaxovala na terase jednoho z místních obchůdků a následně se ulicemi procházela s celou rodinkou. Chybět nemohl jak nejstarší syn Caspar (10), tak dcery Clementine (8) a tříletá Cosima.

V minulosti byla Schiffer spojována s několika celebritami. Randila s kytaristou skupiny Bon Jovi, známým svůdníkem Richie Samborou, monackým knížetem Albertem, zpěvákem Peterem Gabrielem a s mágem Davidem Copperfieldem byla dokonce zasnoubená. Čím si její srdce nakonec získal nepříliš výrazný, ale pohledný anglický filmový producent, režisér a scenárista, ví jen oni dva...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám