Hlavní obsah
Článek

A je to potvrzeno! Pokud by někdo pochyboval o tom, že čeští muži patří, co se týče jejich postav, mezi světovou špičku, teď už nemůže. Miroslav Kolenyak, v pořadí třetí Muž roku 2012, totiž na finále světové soutěže pánské krásy obdržel trofej Mister Universe Best Body. Má tudíž odteď glejt na to, že je nositelem nejlepšího těla na světě. Podívejte se na jeho žhavé fotky ve fotogalerii!

„Je to úspěch. Mít nejlepší tělo na světě – to zní dobře,“ říká s úsměvem Miroslav, který se teprve nedávno vrátil z Dominikánské republiky, kde finále probíhalo. Zastoupeno v něm bylo víc jak čtyřicet států, o to cennější je trofej pro českého reprezentanta, který se navíc probojoval i do finálové dvanáctky.

„Licenci na Mister Universe mám zcela poprvé a hned tam je tolik úspěšný český reprezentant,“ říká s pýchou pořadatel Muže roku David Novotný.

Kolenyak na místě navštívil řadu místních ostrůvků, aquapark a další zábavné parky, ale nešlo jen o odpočinek a zábavné vyžití. V Dominikánské republice se tou dobou totiž konal i fashion week, takže všichni finalisté předváděli kolekce známých módních návrhářů.

Ještě před odletem Mirka fotograf Petr Kurečka stihl nafotit jeho sexy fotky, kterými se mohl prezentovat na finále. A i ty přesvědčily porotu o tom, že si zaslouží pohár pro majitele nejlepšího těla.

„Focení s Mírou bylo pro mě zábavou,“ říká Petr Kurečka, jeden z nejznámějších fotografů a také zakladatel kalendáře Proměny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám