Hlavní obsah
Famous
Článek

Alicia Keys tvrdí, že je v manželství se Swizzem Beatzem neskutečně šťastná. Mají spolu půlročního syna Egypta a užívají si rodinný život. Ačkoli se s rapperem znala od střední školy, nikdy by Aliciu nenapadlo, že se v červenci 2010 vezmou. Swizz se jí totiž dlouho vůbec nelíbil pro svou okázalost.

„Upřímně, mně se moc nelíbil. Myslela jsem si o něm, že je příliš okázalý. Jezdil nejrychleji, měl nejlepší auto, nosil největší šperky, nejdražší sako, všechno na něm bylo tak nějak až moc,“ svěřila zpěvačka v rozhovoru pro magazín Marie Claire.

Do chvástala – vlastním jménem Kasseema Deana – se dlouho nechtěla zamilovat. Ačkoli její spolupracovníci je vlastně dávali dohromady.

„Jednou jsem s ním četla rozhovor. A on tam říkal, jak napsal hudbu za deset minut. A já si řekla, no jasně, protože má jen tři tóny! Nechtěla jsem s ním pracovat. Proč? Nakonec jsme se ale k sobě dostali a užili si to parádně. Protože víte co? Tu hudbu jsme tehdy udělali za deset minut,“ dodala s úsměvem Keys.

Se Swizzem randí od roku 2008, o dva roky později se vzali a loni v říjnu zpěvačka porodila jejich prvního společného potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám