Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Herec Daniel Radcliffe miluje tetování. Obdivuje tak kůži fotbalisty Davida Beckhama (48) a sní o tom, že jednou bude vypadat podobně. Potetovat si nechá prý doslova celé tělo. Zatím se však musel obrázků na kůži vzdát kvůli rolím. Loni a letos natáčel filmy, v nichž je zcela nahý a které mu tetování nedovolovaly.

Ve všech třech letošních snímcích Horns, Kill Your Darlings a F-Word ho uvidíme nahého. V prvním se miluje se ženou, v druhém s mužem a ve třetím se koupe nahý.

Na otázku, zda už má nějaké tetování, Daniel odpověděl: „Ne. Dostal jsem několik rolí, v nichž nemusím být nahý, ale ještě jsem z určitých důvodů nezačal žádnou točit. V prvních letech své kariéry, když jsem točil Pottera, tak jsem se moc nahý neukazoval. Ale od té doby jsem nahý téměř v každé roli. Teď jsem točil gay erotickou scénu v Kill Your Darlings, koupal se nahý v F-Word a miloval se se ženou v Horns. Měl jsem takový celý rok.“

Příští rok ale přestane točit erotické scény a hodlá si nechat potetovat téměř celé tělo. Hlavně horní polovinu, a to verši alternativní hudební skupiny British Sea Power.

„Chci tetování na předloktí, nějaké na hrudi a nějaké na zádech. Mám několik citátů, které miluju. Zní to trochu nabubřele, ale na Beckettově citátu něco je: ‚Někdy jsem to zkusil. Někdy prohrál. Zkouším to znova. Prohrávám znova. Prohrávám lépe,‘“ svěřil Radcliffe v interview pro list The Observer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám